BelépésKeresés

Szavazások

Jónak tartaná ha dr. Kozma Richárd egy családorvosi magánrendelést is nyitna?
 

Születésnap

 • Czékmán Béláné
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • HPeti
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • rea66
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • zsuzska
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • MCSKriszti
  ünnepli a születésnapját ma!
 • Pankotainé Zsuzsa
  ünnepli majd a születésnapját holnap
 • jacsoj
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Április 24., Kedd

Honlap opciók

A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a Kedvencekhez

Ajánlja ismerősének!

Mezőkövesdi Kézilabda Klub
Ma 2018. Április 22., Vasárnap, Csilla és Noémi, holnap Béla ünnepli a névnapját.
Form-Art Plasztikai sebészet, Miskolc
Derm-Med Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Miskolc, Mezőkövesd

Kedves Olvasónk!

Önök a "ricsidoktor webrendelője" website-ot látogatták meg és veszik igénybe non-profit, ingyenes szolgáltatásunkat. Köszönjük, hogy érdeklődnek munkánk iránt és reméljük, hogy az Önök felé nyújtott szolgáltatásaink elnyerték tetszésüket!

A weblapot szerkesztve azt vesszük észre, hogy olvasóink többsége fél (?) a regisztrációtól, esetleges vélemény nyilvánítástól, Többször és több helyen is leírtuk, hogy a regisztráció a webrendelőbe nem kötelező, hisz cikkeink, írásaink döntő többsége nincs lekorlátozva, bárki ingyenesen olvashatja azokat. De azok a funkciók, program modulok, amelyek miatt a website létrejött, mint például az e-mail konzultáció, csak azok a felhasználók vehetik igénybe, akik a regisztrációt elvégezték.

Mivel "jár" a regisztráció?

Semmi féle kötelezettséggel sem jár: díjmentes, bármikor töröltethető, reklámokkal vagy kéretlen információkkal nem bombázzuk Önöket. Regisztráció folyamán kért adatokat nem hozzuk nyilvánosságra, a többi felhasználó is csak a felhasználó nevet és a várost láthatja a másikról (illetve abban az esetben, ha képet töltött fel magáról, azt jelenítjük még meg nyilvánosan). Adataikat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeljük, harmadik fél számára nem közvetítjük ki. A regisztráció bárki részére engedélyezett, függetlenül attól, hogy családorvosi szolgálatunkhoz tartozik vagy sem.

Mit "veszít" az, aki nem regisztrálja magát virtuális rendelőnkben?

A weboldal egyes részeit nem tudja meglátogatni, az ott közvetített információk így nem jutnak el hozzá. E-mail konzultáció során nem tud kérdéseket, leleteket eljuttatni a családorvoshoz, így nem is tudunk azokra válaszolni sem. A közeljövőben létrehozásra kerülő új funkciókat már regisztrációhoz kötjük,

Hogy lehet regisztrálni ?

A regisztráció technikailag néhány percet vesz igénybe, 2-3 lépésből áll. A belépés menüpont (bal oldalon a nyitó oldal közepén) alatt egy regisztrálok felíratra rákattintva néhány adat megadásával kezdődik. Mindenkinek kell egy felhasználó nevet választania tetszés szerint (javasoljuk, hogy nem a teljes nevét adja meg itt, hanem egy olyan nevet, ami Önt tükrözi). E-mail cím és teljes nevének megadása szükséges még a belépési jog megszerzéséhez. Ezek után feltett kérdéseket ajánljuk még kitölteni, de ezek nem kötelezőek. A fenti adatok kitöltése és elküldése után egy e-mail-t küld a rendszer Önöknek néhány percen belül, melyet levelező programjuk segítségével nyithatnak meg. Nagyon fontos, hogy az e-mail üzenetet elolvasva, az abban lévő linkre kattintson rá, mert ez teszi lehetővé a tényleges regisztrálást (ha más szeretne regisztrálni az Ön nevében, nem tud ezáltal). Ha megtörtént, a regisztráció eredményéről egy újabb e-mail küld a rendszer. Ezen után már közvetkenül beléphet a webrendelőbe az Ön által megadott felhasználó név és jelszó használatával.

A webrendelő még teljesebb használatához, felfedezéséhez és testre szabásához sok sikert és jó egészséget kíván:

a webrendelő csapata   

MedMax, orvosiprogram

Hírcsatorna

WEBBeteg

Partnereink

http://mezokovesd.hu www.antsz.hu oep.hu webbeteg.hu harsany.hu mezokovesdikc.hu

Ki olvas minket

Oldalainkat 33 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap430
mod_vvisit_counterTegnap563
mod_vvisit_counterEzen a héten3610
mod_vvisit_counterMúlt héten2906
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9436
mod_vvisit_counterA múlt hónapban16128
mod_vvisit_counter2009.12.19.-től2768090