BelépésKeresés

Szavazások

Jónak tartaná ha dr. Kozma Richárd egy családorvosi magánrendelést is nyitna?
 

Születésnap

 • Czékmán Béláné
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • HPeti
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • rea66
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • zsuzska
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • MCSKriszti
  ünnepli a születésnapját ma!
 • Pankotainé Zsuzsa
  ünnepli majd a születésnapját holnap
 • jacsoj
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Április 24., Kedd

Honlap opciók

A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a Kedvencekhez

Ajánlja ismerősének!

Mezőkövesdi Kézilabda Klub
Ma 2018. Április 22., Vasárnap, Csilla és Noémi, holnap Béla ünnepli a névnapját.
Form-Art Plasztikai sebészet, Miskolc
Derm-Med Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Miskolc, Mezőkövesd

EGYETEMI OKTATÁS

 

Prof. Dr. Ilyés István, a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Családorvosi Tanszékének (DEOEC CSOT) (akkor még DOTE CSOK) tanszékvezető egyetemi tanára, dr. Kozma Richárd háziorvostan szakorvost, szakvizsgáját követően azonnal - 1999. októberében - felkérte a tanszék oktatói munkájában való aktív részvételre. Az ekkor kezdődött akkreditációs folyamat eredményeként 2000. január végén a DOTE Akkreditációs Bizottsága a mezőkövesdi 2. sz. Családorvosi Praxist a Debreceni Orvostudományi Egyetem Családorvosi Tanszékének akkreditált egyetemi oktató praxisának nevezte ki, dr. Kozma Richárd pedig akkreditált egyetemi oktató, mentor kinevezést kapott.

Az Egyetem azóta is folyamatosan ellenőrzi a praxis oktató és gyógyító tevékenységét, minőségirányítási rendszerének történő megfelelőségét.

Az akkreditáció eredménye képpen, a praxis folyamatosan részt vesz  a Családorvosi Tanszék oktató munkájában, egyetemi (graduális) oktatás keretében egyetemi hallgatók szakmai gyakorlatainak lebonyolításában, szakorvos képzés (posztgraduális) oktatás során rezidensek és szakorvosjelöltek képzésében, szakvizsga gyakorlati vizsgáztatásban, ráépített és második szakvizsgára készülő szakorvosok oktatásában és vizsgáztatásában.

dr. Kozma Richárd részt vett és vesz az egyetemi graduális oktatásban is, orvostanhallgatóknak szemináriumok, gyakorlatok, előadások megtartása formájában.

A Medi-Koz Bt. családorvosi teamjének tagjai (családorvos, körzeti ápolónők) részt vesznek a nővér és asszisztens képzésben is szakközépiskolai felkérés alapján.

Dr. Kozma Richárd, még rezidens klinikai orvosként tevőlegesen kezdeményezte egy oktatás fejlesztési alapítvány létrehozását. Szervezőmunkája eredményeként 1995-ben létrejött a  "Családorvosi Szakképzéssel a Jövő Egészségügyi Alapellátásáért" Alapítvány, mely a családorvosképzés elősegítését tűzte zászlajára. Kozma dr. az alapítvány ügyvivő feladatát látta el a kezdetektől  2000-ig, azóta a kuratóriumi tagja továbbra is.

A fent leírtak alapján a mezőkövesdi 2. sz. Családorvosi Praxisnál nem csak a DEOEC, hanem más szakirányú felsőoktatási intézmény hallgatói is végezhetik szakgyakorlatukat.  

 

 

(←Az oktatás részleteinek megismeréséhez, orvostanhallgatók és szakorvosjelöltek bejelentkezési módjának megismeréséhez, klikkeljen a bal oldalon lévő "Egyetemi oktatás" menü megfelelő kulcsszavaira)

MedMax, orvosiprogram

Hírcsatorna

WEBBeteg

Partnereink

http://mezokovesd.hu www.antsz.hu oep.hu webbeteg.hu harsany.hu mezokovesdikc.hu

Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap451
mod_vvisit_counterTegnap563
mod_vvisit_counterEzen a héten3631
mod_vvisit_counterMúlt héten2906
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9457
mod_vvisit_counterA múlt hónapban16128
mod_vvisit_counter2009.12.19.-től2768111