BelépésKeresés

Szavazások

Jónak tartaná ha dr. Kozma Richárd egy családorvosi magánrendelést is nyitna?
 

Születésnap

 • Czékmán Béláné
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • HPeti
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • rea66
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • zsuzska
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • MCSKriszti
  ünnepli a születésnapját ma!
 • Pankotainé Zsuzsa
  ünnepli majd a születésnapját holnap
 • jacsoj
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Április 24., Kedd

Honlap opciók

A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a Kedvencekhez

Ajánlja ismerősének!

Mezőkövesdi Kézilabda Klub
Ma 2018. Április 22., Vasárnap, Csilla és Noémi, holnap Béla ünnepli a névnapját.
Form-Art Plasztikai sebészet, Miskolc
Derm-Med Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Miskolc, Mezőkövesd

Friedhelm Mühleib: Fitten, szépen, egészségesen - Vitaminok


A vitaminok biztosítják anyagcserénk jó működését, szabályozzák az energia-háztartást és a sejtnövekedést, segítik a zsírok lebontását és a fehérjék felépítését, erősítik az idegrendszert, javítják az ellenállóképességünket, védik bőrünk és hajunk szépségét, egészségét. A könyvből megtudhatjuk: hogyan hatnak a vitaminok, és mennyit igényel belőle a szervezetünk; mik a legfontosabb vitaminokhoz hasonló anyagok. Tanácsot ad az élelmiszerek vásárlásához, tárolásához és elkészítéséhez. A könyvben található teszt segítségével megtudhatja, milyen az Ön vitaminprofilja, felvilágosítást kap, hogy mennyi vitamint igényelnek a felnőttek, a gyerekek, az idősek, a terhes nők, illetve a betegek.

 

 

 

 

 

Tóth Gábor: Az E-számokról őszintén: élelmiszerek árnyoldalai

A táplálkozástudomány területén belül talán a legszövevényesebb kérdéskört az élelmiszer-adalékanyagok, más néven "E-számok" jelentik. Valós és valótlan információk keverednek a tömegkommunikációban, és csak kevesen tudnak biztosat. Az egészségét megőrizni vágyó fogyasztó - félve az esetleges ártalmaktól - gyanakvással nézi a termékek címkéjét, mások fölösleges "pánikkeltésnek" érzik a negatívumok "felfújását". Egy azonban tény: az E-számok egyre inkább az általános érdeklődés középpontjába kerültek. Bizonyára sokan vagyunk, akik - kimondva vagy kimondatlanul - kérdésekkel és kételyekkel küzdünk az élelmiszeripar tevékenységét és az E-számokat illetően. Megismerhetjük-e valaha is a gyártási folyamatok kulisszatitkait? Megbízhatóak-e az E-számokkal kapcsolatos tudományos eredmények? Lehetnek-e egészségkárosító hatásaik az adalékanyagoknak: Mit várhatunk a jövőben ezen a téren? Többek között e kérdésekre keres választ e kiadvány.

 

 

 

 

Gerard Thorne: Testépítők enciklopédiája : a legátfogóbb testépítőkönyv A-tól Z-ig!

A testépítés kakukktojásnak számít a sportok között - olyannyira, hogy sokan egyáltalán nem sportként, hanem a pszichés problémák közé sorolt testképzavar egy szélsőséges formájaként tartják számon. Ezzel együtt a "bodybuilding" a mai napig létezik, és sokan elkötelezett hívei; a jelen kiadvány (amely a maga nemében feltétlenül hiánypótló a hazai piacon) elsősorban nekik szól, átfogó elméleti és praktikus összegzést adva e különc sportág tudnivalóiról. A sporttörténeti áttekintés után a kezdők számára legfontosabbnak ítélt ismereteket közlik a szerzők, majd rátérnek az első gyakorlatokra, a testépítők számára javasolt étrendre, a középhaladóknak és haladóknak javasolt edzési módszerekre. A szakkönyv második felében olvashatunk a leghíresebb bodybuilderekről és az ő edzési stílusukról, betekintést nyerhetünk a profi szintű testépítés műhelytitkaiba, valamint tanulmányozhatjuk a testtömeg növeléséhez nélkülözhetetlen anabolikus szteroidok fajtáit, hatásmechanizmusát, szakszerű alkalmazását.

MedMax, orvosiprogram

Hírcsatorna

WEBBeteg

Partnereink

http://mezokovesd.hu www.antsz.hu oep.hu webbeteg.hu harsany.hu mezokovesdikc.hu

Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap448
mod_vvisit_counterTegnap563
mod_vvisit_counterEzen a héten3628
mod_vvisit_counterMúlt héten2906
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9454
mod_vvisit_counterA múlt hónapban16128
mod_vvisit_counter2009.12.19.-től2768108