BelépésKeresés

Szavazások

Jónak tartaná ha dr. Kozma Richárd egy családorvosi magánrendelést is nyitna?
 

Születésnap

 • Czékmán Béláné
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • HPeti
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • rea66
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • zsuzska
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • MCSKriszti
  ünnepli a születésnapját ma!
 • Pankotainé Zsuzsa
  ünnepli majd a születésnapját holnap
 • jacsoj
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Április 24., Kedd

Honlap opciók

A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a Kedvencekhez

Ajánlja ismerősének!

Mezőkövesdi Kézilabda Klub
Ma 2018. Április 22., Vasárnap, Csilla és Noémi, holnap Béla ünnepli a névnapját.
Form-Art Plasztikai sebészet, Miskolc
Derm-Med Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Miskolc, Mezőkövesd

1 éves a „Ricsidoktor webrendelője”!

Egy év egy ember életében nem túl nagy idő, de egy csecsemőnél az első életév meghatározó jelentőséggel bír további életútját tekintve.

2009. december 19-én webmester társammal (Takács Géza – Sipirc) egy „újszülött” világra jövetelénél bábáskodtunk. Ezt a virtuális baby-t névadásánál, még a szülőszobán elneveztük „Ricsidoktor webrendelő”-jének. Születése után óvtuk, kényeztettük, ismerkedtünk az újszülöttel, megtanultunk vele bánni, tápláltuk és saját kárunkon jöttünk rá arra, hogy nem is olyan könnyű napi szinten egy kisgyermekkel foglalkozni, minden nap újat tanítani vele. Sokat éjszakáztunk, tapasztalatainkat lejegyzeteltünk, utána néztünk a nevelés trükkjeinek. Egy kicsit még vigyáztunk is arra, hogy míg meg nem erősödik, ki nem alakul az egyénisége, ne sok látogatót engedjünk a közelébe. Tanácsokat kértünk élete első három és fél hónapjában szakemberektől és „laikusoktól” egyaránt, mígnem 2010. április közepén bejelentettük, hogy bárki meglátogathatja, „kézbe veheti”, megismerheti gyermekünket. Úgy érezzük, hogy egy év alatt a „Ricsidoktor webrendelőjét” elfogadták és megkedvelték az emberek. Így elmondhatjuk, hogy most, az első éves születésnapján egy életképes, sokak által elfogadott virtuális gyermekkel léphetünk át a kisgyermek korba.

A képzeletbeli 1 éves torta mellett ülve, - mint szülő - elgondolkodtam azon, hogy érdemes volt-e létrehozni, megszülni ezt a gyermeket, éjszakázva nevelgetni, tanítgatni egy éven keresztül? Úgy érzem, hogy igen, hiszen:

 

 

* egy év alatt több mint 67 ezren „tévedtek” be hozzánk, de az utóbbi 8 hónapban is 60 ezer körül mozgott a látogatók száma.

* manapság már átlagban napi 360-420 között van a látogatóink száma.

* sok családtagot ismertünk meg általa, mert mára a regisztrált „rokonok” száma meghaladta a 250 főt, akik rendszeresen használják ezen „családi köteléket”.

* mint gyakorló szülők, több mint 700 cikket jelentettünk meg, mellyel reméljük hasznára lehettünk látogatóink számára.

* közel 80 esetben kértek tőlünk már tanácsot az e-mail konzultáció keretében, melyre lehetőleg a leghamarabb válaszoltunk ingyen és bérmentve, mint gyakorló szülők.

* sok visszajelzést kaptunk vendégkönyvünkben, magánüzenetben, de több alkalommal cikkekben is foglalkoztak velünk a Mezőkövesdi Újságban, orvosi és egészségügyi internetes portálokon is.

* érezzük az ismerősök és ismeretlenek bizalmát, elismerését, hiszen az újszülöttünk léte és létezésének híre eljutott Mezőkövesd határain kívül is, az ország több városából, községéből megkeresnek bennünket, tanácsot kérnek tőlünk. „Rokonok” jelentkeztek már Németországból, USA-ból, Angliából, de még Ausztráliából is.

Azt hiszem, hogy egy szülő számára az a legnagyobb elismerés, ha figyelik és nyomon követik gyermeke fejlődését, felcseperedését. Így - egy évesen - átöltöztetjük, új ruhába bújtatjuk kisgyermekünket és folyamatosan azon gondolkodunk, hogy tovább tanítgatva, nevelgetve és dédelgetve finomítsuk tudását azért, hogy a „Ricsidoktor webrendelője” minél több ember javát szolgálhassa a jövőben is.

2010. december 19.

Ricsidoktor

MedMax, orvosiprogram

Hírcsatorna

WEBBeteg

Partnereink

http://mezokovesd.hu www.antsz.hu oep.hu webbeteg.hu harsany.hu mezokovesdikc.hu

Ki olvas minket

Oldalainkat 39 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap436
mod_vvisit_counterTegnap563
mod_vvisit_counterEzen a héten3616
mod_vvisit_counterMúlt héten2906
mod_vvisit_counterEbben a hónapban9442
mod_vvisit_counterA múlt hónapban16128
mod_vvisit_counter2009.12.19.-től2768096